Επικοινωνήστε μαζί μας... Περιμένουμε τις σκέψεις σας, τα σχόλια και τις προτάσεις σας... ecclesiabaden@gmail.com

Τα νέα τηλέφωνα της ενορίας μας
π.Απόστολος: 07222 1590007, 015111813470



Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη εορτή για τα παιδιά - Freiburg

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγ.Ιωάννου του θεολόγου Freiburg, πραγματοποιήθηκε μετά την θεία λειτουργία, η χριστουγεννιάτικη εορτή του κατηχητικού της ενορίας μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με επίκαιρη ομιλία από τον υπεύθυνο του κατηχητικού κ.Ηλία Αναστασιάδη και συνεχίστηκε με χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τραγούδια από τα παιδιά. Την εκδήλωση έκλεισε με σύντομο λόγο του ο προϊστάμενος της ενορίας Αρχιμ. Πέτρος Μποζίνης οποίος και μοίρασε εκ μέρους της ενορίας δώρα στα παιδιά.
Τα παιδιά με τη βοήθεια των κατηχητών είχαν ετοιμάσει πολύ όμορφα διακοσμητικά δώρα τα οποία τα διέθεσαν σε όλους. Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τις  υλικοτεχνικές ανάγκες των τμημάτων κατηχητικού και ελληνικής γλώσσας.

Στη συνέχεια έγινε μικρή δεξίωση σε αίθουσα κοντά στο Ναό. Τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα και ο Αγ.Βασίλης μοίρασε επίσης δώρα χαρίζοντας όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την άψογη συμμετοχή τους καθώς και στους κατηχητές κκ Ηλία Αναστασιάδη και Σαράντη Χλαμίδα για όλη την προετοιμασία παρά τον λίγο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...