Επικοινωνήστε μαζί μας... Περιμένουμε τις σκέψεις σας, τα σχόλια και τις προτάσεις σας... ecclesiabaden@gmail.com

Τα νέα τηλέφωνα της ενορίας μας
π.Απόστολος: 07222 1590007, 015111813470



Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών - Δεκέμβριος 2012

νέο!
Freiburg         Buhlertal                      Karlsruhe      Bruchsal



Για να δείτε το πρόγραμμα, πατήστε στην αντίστοιχη φωτογραφία του Ναού.


6 σχόλια:

Ι. Ν. Αγ.Βαρβάρας-Οσ. Σάββα είπε...

Συγχαρητήρια για την δράση σας, πάτερ μου. Ο Θεός να σας χαρίζει δύναμη για καλά έργα.

π.Γ.Στ.

Ορθόδοξη Ελληνική Ενορία είπε...

Σεβαστέ μου π.Γερασιμάγγελε, σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας και τις ευχές σας. Καλή δύναμη και στο δικό σας θεάρεστο έργο.
π.Πέτρος

ΔΙ΄ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ είπε...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο του σεβασμιότατου Αρχιμανδρίτη Πέτρου Μποζίνη σχετικά με το θέμα χωρισμός Εκκλησιας και κράτους που παρα πολύ εύστοχα παρουσιάζει ο σεβάσμιος Αρχιμανδρίτης έχει και στο παρελθόν συζητηθεί από το κράτος και την εκκλησια μας, χωρίς να έχει βρεθεί μια οριστική λύση από πλευράς κράτους. Από πλευράς εκκλησιας παρατηρούμε να (χάνει) όλο και περισσότερα δικαιώματα. Σήμερα όμως λόγο της δεινης οικονομικής θέσεις που βρισκόμαστε (και γιαυτο είμαστε όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες υπεύθυνοι), και λόγο της προπαγάνδας από μια ελαχιστη μερίδα πολιτών άλλων δογμάτων, προσπαθούν να απογυμνώσουν την εκκλησια. Η πληροφόρηση των Ελλήνων με άρθρα ποιοτικά (όπως το παραπάνω) θα βοηθήσει πιστεύω τους πολίτες και θα σταθούν περισσότερο στο πλευρό της εκκλησιας μας, με μια όμως προϋπόθεση: Σε καμια περίπτωση δεν θα πρέπει αυτό να το βάλουν σαν σημαία σε ένα συγκεκριμένο πολιτικο κόμμα, όπως έγινε με τις ταυτότητες!!! Άγιοι Πατέρες της Εκκλησιας μας, οι Έλληνες ορθόδοξοι είναι σκορπισμένοι σε όλα τα πολιτικά κόμματα και αυτό το ξεχνάτε εσείς πολλές φορες!!! Χειριστείτε λοιπόν αυτό το άκρως λεπτό θέμα με σύνεση. Σας εύχομαι καλή σαρακοστή και καλή συνεχεια στο δύσκολο έργο σας. Θωμας Γκίνης από Μαργαρίτι Θεσπρωτίας.

Ανώνυμος είπε...

Γέροντα ευλογειτε! Έχω έρθει με τη γυναίκα μου στην Καρλσρούη να εργαστούμε ως γιατροί.θελουμε να μάθουμε αν λειτουργείτε τις Κυριακές κ σε ποιο ναο.

Ορθόδοξη Ελληνική Ενορία είπε...

Αγαπητοί μου,
στην Καρλσρούη λειτουργούμε κάθε Κυριακή 11:30 - 13:00 στον Ναό της Αγίας Φωτεινής, Bernhardstr. 15 - Karlsruhe.

Να έχετε καλή διαμονή.
π.Πέτρος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...