Επικοινωνήστε μαζί μας... Περιμένουμε τις σκέψεις σας, τα σχόλια και τις προτάσεις σας... ecclesiabaden@gmail.com

Τα νέα τηλέφωνα της ενορίας μας
π.Απόστολος: 07222 1590007, 015111813470



Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Ελευθερία του λόγου; Χ


Επιστρέφουμε σε όσα ενημερωτικά είχαμε γράψει για τους λεγομένους "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και τον τρόπο που κινούνται, για να δώσουμε ένα πρόσφατο παράδειγμα "δράσης" τους.

Όταν έρχονται σε δύσκολη θέση σε θέματα που αφορούν είτε στα πιστεύω τους ή στην οργανωτική τους δομή μεταχειρίζονται "άλλους" τρόπους αντιμετώπισης των αντιπάλων τους, όπως αυτός της φίμωσης. Αυτό συνέβει με ένα ιστολόγιο ο συντάκτης του οποίου (ίσως πρώην "μάρτυρας"), είχε προβεί σε πολλές αποκαλύψεις τις οποίες τις αγνοεί η πλειοψηφία των "μαρτύρων του Ιεχωβά".
Τι έκαναν λοιπόν; Διαμαρτυρήθηκαν ότι παραβιάζει πνευματικά τους δικαιώματα!!! αφού είχε δημοσιεύσει στις σελίδες του αποσπάσματα από βιβλία τους και ζητούν από την εταιρία internet που τον φιλοξενεί, να τα διαγράψει.

Δηλαδή, με απλά λόγια, είναι σαν μας λένε τα ανώτατα στελέχη της εταιρίας Σκοπιά:
Κύριοι Ορθόδοξοι, εμείς μπορούμε να αλλοιώνουμε όπως θέλουμε την Αγία Γραφή και να γράφουμε ότι θέλουμε. Αν, εσείς για να μας απαντήσετε, δημοσιεύσετε αυτές τις αλλοιώσεις, εμείς θα σας μηνύσουμε για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων!!!


Το παρακάτω κείμενο που στάλθηκε στον ιδιοκτήτη του ιστολογίου είναι χαρακτηριστικό και καθένας καλείται να βγάλει τα συμπαράσματά του:

Αγαπητό μέλος του Pathfinder,

Κατά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργεί η ομάδα του Pathfinder και έπειτα από καταγγελίες χρηστών, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο του Blog σας εμπίπτει στις παραβάσεις που αναφέρονται στο άρθρο «δεοντολογία χρηστών» των όρων χρήσης, όπου αναφέρεται:

"..Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Pathfinder.gr για:

Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών)."

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να αφαιρέσετε όλες τις εγγραφές, οι οποίες φιλοξενούν υλικό το οποίο ανήκει στους:

1. Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. http://www.watchtower.org/

2 . Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Ελλάδας Κηφισίας 77 Μαρούσι 210 6...... Νομικό Γραφείο Μπάμπης Ανδρεόπουλος

Στην περίπτωση που η αφαίρεση δεν πραγματοποιηθεί μετά το πέρας 4 ημερών, θα προχωρήσουμε στην προσωρινή απενεργοποίηση του Βlog σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.

Με τιμή,

Pathfinder Support Team - http://support.pathfinder.gr
support@pathfinder.gr


Περισσότερα μπορεί κανείς να διαβάσει στα παρακάτω ιστολόγια:

http://rwssel.pblogs.gr/ (το επίμαχο!)

http://www.m-t-i.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...