Επικοινωνήστε μαζί μας... Περιμένουμε τις σκέψεις σας, τα σχόλια και τις προτάσεις σας... ecclesiabaden@gmail.com

Τα νέα τηλέφωνα της ενορίας μας
π.Απόστολος: 07246-9249320, 015111813470Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2009

Βασιλόπιτα

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιανουαρίου επεσκεύθη την ενορία μας ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Αριανζού κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος τέλεσε τις ιερές ακολουθίες στους κατά τόπους ιερούς Ναούς και ευλόγησε και έκοψε τις πρωτοχρονιάτικες βασιλόπιτες.


Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στον ιερό Ναό Αγ. Αντωνίου στο Bruchsal τέλεσε νωρίς το απόγευμα τον Αρχιερατικό εσπερινό, ενώ αργότερα χοροστάτησε του εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγ.Ειρήνης στο Buhlertal.Την επόμενη μέρα, Κυριακή 18 Ιανουαρίου, τελέστηκε η Αρχιερατική θεία λειτουργία στον Ι.Ν.Αγ. Φωτεινής στην Karlsruhe.

Στη συνέχεια, σε αίθουσα κοντά στο ναό, παρατέθηκε γεύμα για όλο τον κόσμο, το οποίο ετοίμασαν κυρίες τις ενορίας και έγινε η κοπή της βασιλόπιτας.Οι ενορίτες χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς υπό τους ήχους της ορχήστρας του κ.Ηλία Παπαδόπουλου, ενώ στο τέλος τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος Καρλσρούης παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα.Οι ενορίτες είχαν την ευκαιρία να προσσεγγίσουν τον θεοφιλέστατο επίσκοπό μας και να συζητήσουν μαζί του ποικίλα πνευματικά ζητήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...